Begin 2020 met het nieuwe seizoen van Sex Education - Vance

Nu aan het lezen

Begin 2020 met het nieuwe seizoen van Sex Education

Begin 2020 met het nieuwe seizoen van Sex Education

De Netflixserie Sex Education was het afgelopen jaar een regelrechte hit. We wachten met smart op het volgende seizoen, en dat wachten wordt nu eindelijk beloond. Netflix heeft naar buiten gebracht dat we op 17 januari 2020 een nieuw seizoen kunnen verwachten.

Sex Education

De avonturen van Otis Milburn zullen dus gewoon weer verdergaan. En gelukkig maar, want er valt natuurlijk nog een hoop te leren. Zijn moeder is sekstherapeute en de appel blijkt niet ver van de boom te vallen, want Otis helpt zijn klasgenoten die met seksgerelateerde vragen zitten. Hij begint dan ook een therapie-praktijk om zijn medeleerlingen van seksadvies te voorzien.

In het tweede seizoen heeft Otis een vriendin, waarmee hij dus eindelijk zelf kan experimenteren. Ook blijkt er een chlamydia uitbraak te zijn, waardoor de schreeuw om seksuele voorlichting nog groter wordt.

Ook in dit seizoen zullen de hoofdrollen gespeeld worden door onder andere Gillian Anderson, Asa Butterfield, Ncuti Gatwa, Connor Swindells, Emma Mackey en Kedar Williams-Stirling. Vanaf 17 januari kunnen we de hele serie dus weer fijn bingewatchen.

Avalon (28) schrijft over het klimaat, ondernemen en alles over de nieuwste films en series (om deze vervolgens zelf te gaan bingen).

Meld je aan voor de nieuwsbrief.