Nieuwe Spider Man eerste superheldenfilm met transgender acteurs - Vance

Nu aan het lezen

Nieuwe Spider Man eerste superheldenfilm met transgender acteurs

Nieuwe Spider Man eerste superheldenfilm met transgender acteurs

De film nieuwste Spider Man film, Spider Man: Far From Home, zal waarschijnlijk geschiedenis schrijven. Het is namelijk de eerste superheldenfilm met transgender acteurs. En dat is best bijzonder, want Hollywood is geen makkelijke plek om aan werk te komen voor transgender acteurs.

Transgender acteurs

Toch is het Zach Barack gelukt om een rol te krijgen in deze superheldenfilm. De 23-jarige heeft verder nog geen grote films op zijn naam staan, maar de kans is groot dat hier verandering in zal komen. Hij zal een van de vrienden van Peter Parkers spelen, wat betekent dat het gaat om een serieuze rol.

Daarnaast zal Tyler Luke Cunningham te zien zijn als edelfigurant, wat wil zeggen dat hij duidelijk in de film te zien zal zijn.

Reacties

De meeste fans reageren wild enthousiast op dit nieuws, hoewel er natuurlijk ook wat negatieve reacties tussenzitten. Voor transgender mensen is dit helemaal een stap in de goede richting. Het laat zien dat zij niet bevooroordeeld worden op wie zij zijn, en dat ook zij groot kunnen worden in de filmwereld.

Zach is misschien nog vrij onbekend in Hollywood, maar hij heeft inmiddels al grote namen achter zich staan. Zo kreeg hij al een tweet van Orange Is The New Black ster Laverne Cox, die hem feliciteerde voor deze rol.

Avalon (28) schrijft over het klimaat, ondernemen en alles over de nieuwste films en series (om deze vervolgens zelf te gaan bingen).

Meld je aan voor de nieuwsbrief.