Nieuwe Star Wars-serie van Jon Favreau gaat The Mandalorian heten

Nu aan het lezen

Nieuwe Star Wars-serie van Jon Favreau gaat The Mandalorian heten

Nieuwe Star Wars-serie van Jon Favreau gaat The Mandalorian heten

Het is al enige tijd bekend dat Jon Favreau, bekend van Iron Man en Chef, werkt aan een live-action Star Wars-serie. De serie moet verschijnen op de streamingdienst waar Disney aan werkt. Maar veel meer wisten we ook niet. Nu heeft Favreau echter diverse details bekendgemaakt, meldt TechCrunch.

Allereerst weten we nu dat de serie ‘The Mandalorian’ gaat heten. Mandalorians zijn een groep krijgers in het Star Wars-universum, met Jango en Boba Fett als zijn bekendste leden. Favreau zegt echter dat de serie zich gaat focussen op een andere krijger, die vooralsnog onbekend is.

Tijdlijn

Ook is bekend geworden dat de serie afspeelt nadat The Empire gevallen is, maar voordat de First Order verschijnt. Dat betekent dat we de serie tussen Return of the Jedi en The Force Awakens kunnen plaatsen.

Helaas is dat ook het enige wat bekend is geworden. Er is nog geen concept art, er zijn geen nieuwe karakters bekendgemaakt en we hebben nog geen idee wie de rollen gaan invullen. Voor die informatie zullen we dus nog even moeten wachten.

Eveline is 29 jaar, woont in Utrecht en schrijft voor Vance over technologie. Daarnaast is ze een wandelende IMDB en groot fan van Harry Potter, Doctor Who en Star Wars.

Meest gedeeld

Meld je aan voor de nieuwsbrief.