Nieuwe trailer Captain Marvel belooft veel goeds - Vance

Nu aan het lezen

Nieuwe trailer Captain Marvel belooft veel goeds

Nieuwe trailer Captain Marvel belooft veel goeds

Er is weer een nieuwe trailer voor Captain Marvel uitgebracht. De kijkers van College Football National Championship werden op een bijzondere manier verrast met deze trailer, zij zagen deze namelijk als eerst. De liefhebbers moeten nog even geduld hebben, want deze nieuwe Captain Marvel zal vanaf 6 maart in de bioscoop te zien zijn. Tot die tijd moeten we het nog even doen met de trailers. En ook die worden steeds spannender.

Trailer

In de nieuwe  trailer wordt het iets duidelijker waarom Carol de oude dame in de trein een flinke klap verkoopt. Ook zien we dat ze aan Nick Fury vertelt dat er aliens aan zitten te komen. Verder is er een klein stukje te zien van een gevecht in de ruimte met Captain Marvel en een training met Jude Law.

Net zoals in de vorige trailers, zien we in deze trailer een aantal bekende én onbekende gezichten. Verder krijgen we meer informatie over de twee buitenaardse rassen Kree en Skrull. Zien we Agent Coulson, het onbekende personage van Jude Law, leden van Starforce en The Accuser.

Nieuwsgierig geworden? Bekijk hier de nieuwste trailer:

Avalon (28) schrijft over het klimaat, ondernemen en alles over de nieuwste films en series (om deze vervolgens zelf te gaan bingen).

Meld je aan voor de nieuwsbrief.