Nog even geduld voor de nieuwste Harry Potter game - Vance

Nu aan het lezen

Nog even geduld voor de nieuwste Harry Potter game

Nog even geduld voor de nieuwste Harry Potter game

Harry Potter fans die al lang zitten te wachten op de Harry Potter-versie van het Pokémon Go spel, moeten toch nog iets langer geduld hebben. Hoewel er onlangs een nieuw spel is uitgekomen met Harry in de hoofdrol, is dat niet het langverwachte spel met Augmented Reality. De nieuwste Harry Potter game laat nog even op zich wachten.

Het spel zou dit jaar uitkomen, maar de makers hebben laten weten dat ze toch nog iets langer de tijd nodig hebben. Harry Potter: Wizards Unit zal daarom in 2019 verschijnen. Voor dit spel moeten de spelers de straat op, net als bij Pokémon Go.

Teaser

  Wel is nu al iets meer bekend wat we kunnen verwachten van dit nieuwe spel, dankzij de teaser die is uitgekomen. In deze video zie je de Golden Snitch en een tovenaar die het balletje tot stilstand brengt.

Verder is duidelijk geworden dat je als speler onderdeel bent van de zogenaamde Statue of Secrecy Task Force. Deze groep moet ervoor zorgen dat de tovernaarswereld niet wordt ontdekt door de Muggles, ofwel de gewone mensen. Om dit te bereiken moeten de spelers de straat op, wat we allemaal kennen van het Pokémon Go spel.

Vervolgens kom je bekende personages en magische dieren tegen. Daarnaast kun je allerlei toverspreuken leren en voorwerpen verzamelen.

Goudmijn

Ondanks het feit dat de hype van het Pokémon Go-spel inmiddels wel voorbij is, blijft het toch een goudmijn. 2,5 jaar na de hype brengt het spel stiekem alleen nog maar meer geld op dan in het begin.

Afgelopen mei had de game maar liefst 147 miljoen actieve gebruikers. En afgelopen oktober draaide het spel in totaal 73 miljoen dollar omzet. We zijn benieuwd of dit bij de Harry Potter versie ook zo goed gaat lopen.

Avalon (28) schrijft over het klimaat, ondernemen en alles over de nieuwste films en series (om deze vervolgens zelf te gaan bingen).

De Ochtendprofeet is er niks bij, mis nooit het laatste Harry Potter nieuws.