Deze ode aan Carrie Fisher geeft je gegarandeerd kippenvel

Nu aan het lezen

Deze ode aan Carrie Fisher geeft je gegarandeerd kippenvel

Deze ode aan Carrie Fisher geeft je gegarandeerd kippenvel

Echte fans weten: vanmiddag om 16:30u Nederlandse tijd is het zover. De langverwachte trailer van Star Wars VIII (deel 8) wordt dan vrijgegeven. Het is een extra bijzondere release nu de fantastische Carrie Fisher (Princess Leila) sinds december niet meer onder ons is en wél belooft te verschijnen in dit nieuwe deel van de trilogie.

Lucasfilm heeft het 40-jarige bestaan van Star Wars gevierd met een emotionele ode aan Carrie Fisher. Het is een erkenning van haar iconische bijdrage als Princess Leia gedurende de hele Star Wars-cyclus én haar aanwezigheid off-screen. Tipje: pak je tissues er maar bij.

Princess Leia

Naast Carrie Fisher verschijnen ook andere cast- en crewleden van de originele trilogie en de nieuwe Star Wars-films. Hoewel het filmpje een ode is aan Carrie Fisher, lijkt de band tussen haar als Princess Leia en haar broer Luke Skywalker nog wel het meest centraal te staan.

Fisher zal ongetwijfeld in de harten van fans en collega’s blijven voortbestaan. Zelf verwoordde ze de impact van haar rol misschien nog wel het beste: “Ik denk dat ik Princess Leia ben, en Princess Leia is mij.”

Echte fans kunnen niet wachten onderstaande tribute te bekijken. Wij blijven verbluft achter en zeggen maar één ding: May the force be with you.

Hoi! Wij maken Vance. Met een klein redactieteam schrijven we elke dag over toffe films en series maar ook over ander belangrijk nieuws in de wereld. Wil je dat wel eens van dichtbij bekijken door stage te lopen op onze redactie? Stuur dan eens een mailtje naar redactie at vance punt nl. Brabantse roots niet verplicht, Bossche bol meenemen op eerste gesprek mag wel.

Meld je aan voor de nieuwsbrief.