Kijk hier de eerste officiële trailer van 'Fantastic Beasts' - Vance

Nu aan het lezen

Kijk hier de eerste officiële trailer van ‘Fantastic Beasts’

Kijk hier de eerste officiële trailer van ‘Fantastic Beasts’

En of we benieuwd zijn naar de spin-off van Harry Potter, Fantastic Beasts And Where To Find Them. Eerder schreef Nina al over 2 magische trailers, maar nu hebben we ook de eerste officiële trailer van de verfilming van J.K. Rowling’s laatste boek.

De film gaat over Newt Scamander, een magizoologist en auteur van het tekstboek over mythische wezens dat Harry en zijn klasgenoten moesten lezen. Hij reist naar New York, dat geteisterd wordt door een magische kracht. Bovendien zit de magische gemeenschap er helemaal  anders in elkaar als in Zweinstein.

Spanning en Nostalgie

Het verhaal is dus te vergelijken met Harry Potter, maar dan in een helemaal andere wereld. Bij het kijken van deze trailer zal je dus zonder twijfel overladen worden door een nostalgisch en bloedstollend gevoel.

De film gaat op 17 november in première in de bioscoop. Je mag er van op aan dat je mij die dag in de bioscoop zal vinden!

22 jarige Belgische blogger living a #DutchDream. Opgegroeid met een Gameboy in de hand en een voetbal aan de voeten. Heeft de speciale gave om een serie te kunnen kijken, een sportwedstrijd te volgen en pokémon te vangen op hetzelfde moment.

Meest gedeeld

De Ochtendprofeet is er niks bij, mis nooit het laatste Harry Potter nieuws.