Zien: de officiële trailer van de nieuwe Netflix Original Cursed

Nu aan het lezen

Zien: de officiële trailer van de nieuwe Netflix Original ‘Cursed’

Zien: de officiële trailer van de nieuwe Netflix Original ‘Cursed’

Wie een beetje fan is van de verhalen over koning Arthur, kan vast niet wachten tot deze nieuwste Netflix Original serie ‘Cursed’ verschijnt. De serie is gebaseerd op het gelijknamige boek en is een verfilming van de Arthur-legende. In de serie schittert we 13 Reasons Why-ster Katherine Langford. We zien haar in een compleet andere rol dan dat we eerder van haar zagen, maar ze past verrassend goed in deze serie.

Cursed

De serie doet ons denken aan een mix tussen Game of Thrones en The Letter for the King. Hoewel het een verfilming is van de Arthur-legende, wordt dit verhaal verteld door de ogen van Nimue, gespeeld door Katherine. Ze is een jonge vrouw met een mysterieuze gave en is voorbestemd om de machtige – en tragische – ‘Lady of the lake’ te worden. Nadat haar moeder plotseling overleed, vindt Nimue een bondgenoot in Arthur, gespeeld door Devon Terrell.

Samen gaan ze op zoek naar Merlijn (Gustaf Skarsgård), om hem het bekende en eeuwenoude zwaard te overhandigen. De weg hier naartoe is natuurlijk zwaar en ze zullen een hoop rebellie tegenkomen.

Benieuwd geworden naar de trailer? Je ziet hem hier:

We hoeven nog maar heel even te wachten, vanaf 17 juli is de serie Cursed op Netlfix te streamen. Ga jij kijken?

Avalon (28) schrijft over het klimaat, ondernemen en alles over de nieuwste films en series (om deze vervolgens zelf te gaan bingen).

Meld je aan voor de nieuwsbrief.