Opnames nieuwe Fantastic Beasts-film in Rio de Janeiro - Vance

Nu aan het lezen

Opnames nieuwe Fantastic Beasts-film in Rio de Janeiro

Opnames nieuwe Fantastic Beasts-film in Rio de Janeiro

We hebben even geduld moeten hebben, maar het is eindelijk bekend wanneer de opnames van de nieuwe en derde Fantastic Beasts-film van start zullen gaan. In de lente van 2020 zullen ze starten met filmen in Rio de Janeiro, schrijft Deadline.

Uitgesteld

Het filmen van het derde deel van de Fantastic Beasts-film was al twee keer eerder uitgesteld. De reden hiervoor was de teleurstellende opbrengst van het tweede deel, eerder dit jaar. Fantastic Beasts and Where to Find Them was in 2016 een grote hit. Het haalde wereldwijd een bedrag op van meer dan 800 miljoen dollar. Het tweede deel, The Crimes of Grindelwald dat vorig jaar uitkwam, bleef steken op 650 miljoen dollar.

De film wordt geregisseerd door David Yates, die ook al eerdere delen van de films en delen van de Harry Potter-films regisseerde. J.K. Rowling schrijft ook dit keer weer mee aan het script.

Hoewel het goed nieuws is dat er dus toch een nieuwe film aan zit te komen, wordt het geduld van de fans wel op de proef gesteld. Het derde deel zal pas in november 2021 in de bioscopen draaien.

Avalon (28) schrijft over het klimaat, ondernemen en alles over de nieuwste films en series (om deze vervolgens zelf te gaan bingen).

Meld je aan voor de nieuwsbrief.