De oude Twitterfeed van Donald Trump bevat een aantal ironische uitspraken - Vance

Nu aan het lezen

De oude Twitterfeed van Donald Trump bevat een aantal ironische uitspraken

De oude Twitterfeed van Donald Trump bevat een aantal ironische uitspraken

Thank god voor de Twitterfeed van Donald Trump. Meerdere sites zijn het afgelopen jaar al in het Twitter-archief van de president gedoken toen Trump nog doodleuk zijn celebrity leventje leidde. En ook veel twitteraars doen dat sinds zijn inauguratie dagelijks. Wat blijkt: er komen keer op keer een heleboel ironische uitspraken naar boven. Waaronder deze over het Kiescollege van de VS (let op: dit was zijn redding waardoor hij nu de president van Amerika is).

Trumps liefde voor Twitter begon op 4 mei 2009 toen hij zijn eerste tweet de wereld in stuurde over zijn aanwezigheid bij ‘The Late Night Show’. Sindsdien is het alleen maar bergafwaarts gegaan en is het Twitter-account van Trump een grote berg van beschuldigingen, rare complotten en bizarre ideeën geworden. Het ironische ervan is dat hij zichzelf tegenwoordig tegenspreekt met de acties die hij uitvoert.

World War III

Over het presidentschap van Barack Obama heeft hij altijd al een stellige mening gehad blijkt maar weer. Bovendien was hij van mening dat er een Derde Wereldoorlog op het punt stond uit te breken met de leiders van toentertijd. Maar hoe het er op dit moment uit ziet in de wereld, denk ik dat juist hij degene is die ooit nog een World War III opent.

Daarnaast prees hij zichzelf in 2012 al vaak de hemel in op Twitter. Niet veel veranderd in de loop der jaren dus.

Om deze tweet moest ik erg hard lachen. “Ik blijf erbij om altijd politiek correct te blijven.” Yeah sure.

Zelfs zijn eigen dochter Ivanka spreekt hem tegen. In 2010 deelde zij haar liefde voor Mexico op haar eigen Twitteraccount.

En als laatste deze tweet uit 2012. Misschien moet Trump deze wijze woorden nog maar even in zijn achterhoofd houden, wanneer hij ondertussen de Republikeinen uit elkaar probeert te drijven.

Carmen is 20 jaar, vierdejaars studente Journalistiek en woont in Amsterdam. Ze leest en schrijft graag over inspirerende mensen, emigreert het liefst naar een warm land en drinkt de hele dag thee.

Meest gedeeld

Meld je aan voor de nieuwsbrief.