Ga je naar Pinkpop? Download dan de festival dagboek app

Nu aan het lezen

Ga je naar Pinkpop? Download dan de festival dagboek app!

Ga je naar Pinkpop? Download dan de festival dagboek app!

Ga jij naar Pinkpop dit weekend? Goed nieuws! De festival dagboek-app van de NPO is vernieuwd. Alle Pinkpop-fans kunnen nu de app downloaden en nieuwe muziek ontdekken, bijhouden welke acts ze al hebben gezien of willen zien, zien waar vrienden uithangen en een playlist samenstellen.

Voordat het festival begint helpt de app je om een planning te maken. Wat wil ik absoluut zien en wat niet? Hoe veel tijd heb ik? Ook doet de app suggesties voor de nu nog minder bekende bands en nieuwe talenten. De dj’s van 3FM geven je tips over welke acts je niet mag missen. De app fungeert ook als gids langs alle podia en stelt een Spotify-playlist samen met jouw favoriete artiesten uit het programma. Zo weet je zeker dat je niets mist.

Na het festival kun je nog eens rustig alle toffe momenten herbeleven. De app voegt alle hoogtepunten, foto’s en video’s samen in een persoonlijk dagboek en kun je zien welke route je hebt afgelegd. Ook festivals als Best Kept Secret en Down The Rabbit Hole gaan dit jaar het festivaldagboek introduceren.

De app is beschikbaar voor iOS en Android.

Anneroos is 23 jaar en woont in Amsterdam. Ze schrijft artikelen voor Vance over uiteenlopende onderwerpen. Ze is onder meer geïnteresseerd in maatschappelijke ontwikkelingen en psychologie.

Meest gedeeld

Meld je aan voor de nieuwsbrief.