Pixar-fans opgelet: Onward komt deze maand naar Disney+!

Nu aan het lezen

Pixar-fans opgelet: Onward komt deze maand naar Disney+!

Pixar-fans opgelet: Onward komt deze maand naar Disney+!

Een slechte Pixar-film heeft tot nu toe nog niet bestaan en dus kijken veel mensen altijd reikhalzend uit naar de volgende film van de studio. De meest recente film die verschenen is, is het magische Onward. Maar door de coronacrisis bestaat de kans dat je hem nog helemaal niet hebt kunnen zien. Gelukkig biedt Disney+ binnenkort soelaas: de film verschijnt volgende maand op de streamingdienst.

Onward speelt zich af in een iets ander universum dan je gewend bent. In dit universum wonen namelijk geen mensen, maar vooral elfen. De film draait om de broers Ian (Tom Holland) en Barley Lightfoot (Chris Pratt), die helaas hun vader verloren zijn. Maar ze ontdekken dat er een juweel bestaat met magie waarmee ze nog één laatste dag met hun vader door kunnen brengen. Daarop besluiten ze op een magische zoektocht te gaan, in de hoop dat juweel te vinden.

Terwijl de twee onderweg zijn naar het juweel en allerlei magische spreuken, cryptische kaarten en onmogelijke obstakels tegenkomen, ontdekt hun moeder dat haar zoons vermist zijn. Logischerwijs gaat zij op zoek naar hen, waarbij ze samenwerkt met een voormalig krijger die deels leeuw, deels vleermuis en deels schorpioen is.

Tweede kans

Heel nieuw is de film niet: hij verscheen in maart al in de bioscopen. Maar rond die tijd kwam ook het coronavirus het land binnen en kwamen we in een lockdown terecht. Veel mensen kregen daardoor niet de kans om de film in de bioscoop te zien. Maar nu komt Onward dus naar Disney+, zodat je hem alsnog kunt bewonderen. De film verschijnt op 16 oktober op de streamingdienst.

Eveline is 29 jaar, woont in Utrecht en schrijft voor Vance over technologie. Daarnaast is ze een wandelende IMDB en groot fan van Harry Potter, Doctor Who en Star Wars.

Meld je aan voor de nieuwsbrief.