Pokémon fans opgelet: nieuwe Pokémon film komt dit najaar naar het Westen - Vance

Nu aan het lezen

Pokémon fans opgelet: nieuwe Pokémon film komt dit najaar naar het Westen

Pokémon fans opgelet: nieuwe Pokémon film komt dit najaar naar het Westen

Pokémon is sinds de introductie van Pokémon Go weer terug van weggeweest. De grootste hype lijkt misschien alweer overgewaaid te zijn, maar dat blijft niet lang zo. De avonturen van Ash, Pikachu en hun vrienden blijven een grote rol spelen in de levens van vele fans. Gelukkig heeft het bedrijf van Pokémon een leuke verrassing voor oude én nieuwe fans wereldwijd.

Nostalgie

Er komt een nieuwe primeur aan: een heuse Pokémon film. Jawel, we gaan terug naar hoe het allemaal begon in Pokémon the Movie: I Choose You! De film debuteerde afgelopen maand in het land waar de serie oorspronkelijk vandaan komt, Japan, en komt dit najaar naar het Westen toe. Een mooie gelegenheid om nieuwe generaties kennis te laten maken met de anime serie en een nostalgisch moment voor trouwe fans.

Op 5 en 6 november dit jaar wordt de film vertoond in het Westen. In welke landen de film precies te zien zal zijn is echter nog niet bekend. De film komt wel met zekerheid naar Amerika toe. De organisatie achter de serie, The Pokémon Company International, organiseert de tijdelijke filmvertoningen samen met het Amerikaanse entertainment bureau Fathom Events.

Hoe het begon

De nieuwste, en inmiddels twintigste, film van Pokémon gaat weer helemaal terug naar het begin. We volgen Ash tijdens zijn eerste momenten als Pokémon Trainer en zijn ontmoeting met Pikachu. Brock en Misty zullen er helaas niet in voorkomen, wat nu al veel kritische fans teleur stelt. De twee worden echter wel vervangen door nieuwe vrienden genaamd Verity en Sorrel.

In de film volgen de kijkers Ash en Pikachu in hun zoektocht naar de gevleugelde Pokémon Ho-Oh. Tijdens dit spannende avontuur komen weer veel bekende gezichten langs zoals Professor Oak, en het beruchte duo Jessie en James, maar kijkers zullen ook kennis maken met een nieuwe Pokémon genaamd Marshadow.

Vorige filmevenementen van Fathom zoals de vertoningen van “Batman: The Killing Joke” en “TMC Big Screen Classics” werden in meer dan 700 theaters wereldwijd vertoond. Grote kans dus dat wij dit najaar in de Benelux mogen genieten van dit nieuwe Pokémon spektakel.

Content producer voor Vance, Dutchcowgirls en Numrush. Ze schrijft met een kritische blik over technologie en kunst en hoopt zo haar steentje bij te dragen aan de maatschappij.

Meld je aan voor de nieuwsbrief.