Populairste beroepen op Happn: ondernemer en verpleegkundige

Nu aan het lezen

Populairste beroepen op Happn: ondernemer en verpleegkundige

Populairste beroepen op Happn: ondernemer en verpleegkundige

Dat liefde een mysterieuze combinatie is van chemie, timing en universeel geluk is iets wat de hopeloze romanticus maar al te graag gelooft. Maar ook voor de gevoelsmens zijn er een aantal dingen waarmee je je kans op de liefde vergroot.

En dat is best handig want met alleen je foto en profiel om uit te putten, zijn het aantal zaken waarop je je oordeel kunt baseren best schaars.

Beroepen

Naast je voorkomen en gedrag, zijn het beroepen waar we op letten als we swipen, liken en crushen. Dating-app Happn, dat werkt op basis van geo-locatie, legde de data van de 700.000 Nederlandse gebruikers onder de loep.

Het blijkt dat mannen het vaakst vallen voor ‘typisch’ vrouwelijke beroepen met op nummer één verpleegkundigen, gevolgd door leraressen.

Vrouwen kiezen op hun beurt het liefst voor ondernemers, gevolgd door consultants. Wat opvalt is dat zowel mannelijke als vrouwelijke Happn-gebruikers regelmatig een crush uitdelen aan appgebruikers met het ‘beroep’ student.

Horeca-toppers zoals barmannen en serveersters, staan eveneens bij beiden seksen in de top 5. Zit jouw beroep er tussen?

Mannen

1.     Ondernemer

2.     Consultant

3.     Student

4.     Barman

5.     Sales medewerker

6.     Accountmanager

7.     Advocaat

8.     Projectmanager

9.     Architect

10.  Stagiair

Vrouwen

1.     Verpleegkundige

2.     Lerares

3.     Student

4.     Consultant

5.     Bediening

6.     Projectmanager

7.     Advocate

8.     Sales medewerker

9.     Ondernemer

10.  Stagiaire

 

Hoi! Wij maken Vance. Met een klein redactieteam schrijven we elke dag over toffe films en series maar ook over ander belangrijk nieuws in de wereld. Wil je dat wel eens van dichtbij bekijken door stage te lopen op onze redactie? Stuur dan eens een mailtje naar redactie at vance punt nl. Brabantse roots niet verplicht, Bossche bol meenemen op eerste gesprek mag wel.

Meld je aan voor de nieuwsbrief.