Omarm het kind in je met deze Disney-posters voor volwassenen

Nu aan het lezen

Omarm het kind in je met deze Disney-posters voor volwassenen

Omarm het kind in je met deze Disney-posters voor volwassenen

Iedere generatie groeit op met zijn eigen Disney-helden. Wanneer je echter ouder wordt en je nog altijd fan bent, kan het moeilijk zijn om serieus genomen te worden met een poster van je favoriete karakter aan de muur. Mondo brengt hier verandering in.

Mondo is een kunstgalerie en drukkerij in Texas, waar van 28 april tot 13 mei de werken van de kunstenaars te zien zijn. Met ‘Never Grow Up: A Disney Art Show‘ wordt het werk van dertig kunstenaars tentoongesteld.

Die kunstenaars zijn niet willekeurig gekozen, ze hebben allemaal een link met Disney. Ieder van hen maakte een poster op basis van hun favoriete film, van Sneeuwwitje uit 1937 tot Big Hero 6 uit 2014.

Hommage

Van een hommage aan 101 Dalmatiërs, “De mooiste Disney-film, omdat de de originele tekeningen van de ontwerper gebruikt werden”, tot Aladdin omdat volgens de artiest “de beste film is van het moderne Disney”.

Naar Austin vliegen voor een blik op de posters zit er voor ons niet in, dus hier alvast een sneak peak van de posters die wij zeker aan de muur zouden willen hangen.

Hoi! Wij maken Vance. Met een klein redactieteam schrijven we elke dag over toffe films en series maar ook over ander belangrijk nieuws in de wereld. Wil je dat wel eens van dichtbij bekijken door stage te lopen op onze redactie? Stuur dan eens een mailtje naar redactie at vance punt nl. Brabantse roots niet verplicht, Bossche bol meenemen op eerste gesprek mag wel.

Meest gedeeld

Meld je aan voor de nieuwsbrief.