Queen Bey heeft zojuist deze ultieme foto met haar kleintjes vrijgegeven - Vance

Nu aan het lezen

Queen Bey heeft zojuist deze ultieme foto met haar kleintjes vrijgegeven

Queen Bey heeft zojuist deze ultieme foto met haar kleintjes vrijgegeven

Het lange wachten heeft geloond. Queen Bey heeft vannacht de wereld verblijdt met een kiekje waarin we eindelijk kennismaken met de tweeling van haar en Mr Carter.

De foto, volledig in stijl met haar memorabele, haast heilige zwangerschapsaankondiging, bevestigt naast de aandoenlijke snoetjes ook de namen en de geboortedag van de nu al meest beroemde tweeling ter wereld.

Gesluierd

De foto is niet slechts een aankondiging. Gehuld in sluier, voor een bloementuin en organische poort, grijpt Beyoncé en haar ongetwijfeld grote artistieke team, post-geboorte terug naar het prille begin. De foto waarin de zangeres de wereld liet weten in verwachting te zijn verbrak in februari alle records op Instagram.

Met de teller richting de 2 miljoen binnen luttele uren zijn de verwachtingen voor deze foto misschien nog wel groter.

Slay

De foto met de simpele caption en een paar emoji ( “🙏🏽❤️👨🏽👩🏽👧🏽👶🏾👶🏾.” ), komt een paar dagen na de aankondiging van Jay-Z’s nieuwe album waarin hij onder meer rept over het allesbehalve vlekkeloze huwelijk van de twee. Privé, zou je zeggen. Slay, in de woorden van de Carters. Wij smullen vooral mee, don’t judge.

En dan nu, veel kijk plezier.  *Tromgeroffel*

De baby’s, respectieveling Sir en Rumi Carter, zagen het levenslicht op 14 juni 2017.

Freelance journalist Nina (23) schrijft over generatieperikelen, balans en ondernemingsdrift in de hoop herkenning te bieden (en er zelf iets van op te steken).

Meld je aan voor de nieuwsbrief.