Queen Sono zal de eerste Netflix Original serie uit Afrika worden - Vance

Nu aan het lezen

Queen Sono zal de eerste Netflix Original serie uit Afrika worden

Queen Sono zal de eerste Netflix Original serie uit Afrika worden

Netflix heeft aangekondigd dat er een Afrikaanse serie op de streamingdienst zal verschijnen. De serie Queen Sono zal waarschijnlijk in 2019 al te zien zijn. Het is een serie die over spionnen gaat, en wordt in Afrika opgenomen. Mét een volledig Afrikaanse cast. Dat is behoorlijk bijzonder, want het is de eerste keer dat Netflix een Afrikaanse productie zal doen.

Afrika

De hoofdrolspeelster van Queen Sono, Pearl Thusi, kondigde het nieuws groots aan via Twitter. Ze is mega trots en kan niet wachten om aan de productie te beginnen. Ze laat ook weten dat het een historisch moment is voor Afrikaanse acteurs en dat er een flink verschuiving te wachten staat.

De streamingdienst laat weten dat ze van plan zijn om meerdere series in Afrika op te gaan nemen. Queen Sono zal nog maar het begin van deze verandering zijn, werd door de Netflix directeur van internationale original films gezegd. Volgens hem heeft het continent een rijke filmgeschiedenis. Wij zijn in ieder geval benieuwd!

Queen Sono

Helaas is er op dit moment nog vrij weinig bekend over de serie Queen Sono. Wel weten we dat het gaat over een vrouwelijke spion die niet alleen misdaad bestrijd, maar ook haar persoonlijke problemen. Wanneer de serie precies te zien zal zijn, is nog onbekend. Wel laat Netflix weten dat het in 2019 zal zijn.

Avalon (28) schrijft over het klimaat, ondernemen en alles over de nieuwste films en series (om deze vervolgens zelf te gaan bingen).

Meest gedeeld

Meld je aan voor de nieuwsbrief.