Wil jij opvallen met je iPhone 7? Check dan deze rode versie! - Vance

Nu aan het lezen

Wil jij opvallen met je iPhone 7? Check dan deze rode versie!

Wil jij opvallen met je iPhone 7? Check dan deze rode versie!

Voor de gadgetliefhebbers die graag hun nieuwste telefoon willen showen, is deze rode versie van de iPhone 7 en iPhone 7 Plus dé gadget voor jou. De aankoop van de knalrode smartphone levert ook nog eens een goede daad op, want de opbrengst gaat naar de organisatie Global Fund, die aids wil bestrijden.

De rode iPhone is één van de producten van Product Red, dat samenwerkt met allerlei bedrijven om via deze weg geld op te halen voor de bestrijding van aids. Het is dan ook niet de eerste keer dat Apple een rood product lanceert. In het verleden waren er al rode iPods en hoesjes voor bijna elk Apple-product. Echt nieuw is het dus niet, maar een rode iPhone was er nog niet.

De rode iPhones zijn verder niet anders dan de ‘gewone’ iPhone 7 (Plus); de hardware en functies zijn namelijk hetzelfde. Het enige verschil is de kleur van de behuizing; de voorkant van het toestel is wit.

Kopen?

Vanaf komende vrijdag, 24 maart, kun je de bloedrode smartphone kopen via de online Apple Store. Maar je moet wel snel zijn, want -zoals je misschien wel verwacht had- is de rode versie een special edition. Apple-topman Greg Joswiak vertelde dat Apple “een stuk of wat” zal laten maken. Hurry!

Bovendien moet je over aardig wat geld bezitten; de prijs start bij 879 euro voor een rode 128 GB iPhone 7. Wil je de rode iPhone 7 Plus? Dan betaal je minstens 1019 euro.

Carmen is 20 jaar, vierdejaars studente Journalistiek en woont in Amsterdam. Ze leest en schrijft graag over inspirerende mensen, emigreert het liefst naar een warm land en drinkt de hele dag thee.

Meest gedeeld

Meld je aan voor de nieuwsbrief.