Knus samen op de bank: romantische films voor Valentijnsdag op Netflix

Nu aan het lezen

Knus samen op de bank: romantische films voor Valentijnsdag op Netflix

Knus samen op de bank: romantische films voor Valentijnsdag op Netflix

Valentijnsdag staat voor de deur. In elke winkel vind je een hoekje vol hartjes, chocolade en ander lekkers om jouw Valentijn mee te verrassen. Heb je niet zoveel zin in dat gedoe, dan kun je het natuurlijk ook wat subtieler aanpakken. De term ‘Netflix and Chill’ bestaat immers nog steeds, en komt ook deze dag goed van pas.

Niet getreurd als je niemand hebt om deze romantische films op Valentijnsdag mee te kijken, ze zijn namelijk even leuk om in je eentje te bekijken. Theetje (of wijntje) erbij en genieten maar.

Isn’t It Romantic

In deze geweldige comedy speelt Rebel Wilson een architect die echt een hekel heeft aan romantische films. En wat gebeurt er nadat ze haar hoofd flink heeft gestoten? Juist, ze wordt wakker in een romantische film. Haar leven is op dat moment veranderd in een romantisch cliché.

Irreplaceable you

Abbie en haar jeugdliefde Sam zijn verloofd en alles lijkt perfect, totdat ze vreselijk nieuws krijgen. Abbie is ongeneeslijk ziek. Ze wil niet dat Sam alleen achterblijft en probeert daarom zijn toekomst voor hem te plannen. Er is alleen één probleem: hij heeft geen idee hoe hij moet daten.

To all the boys I’ve loved before

In deze Netflix Original zien we Lara Jean die liefdesbrieven schrijft aan al de jongens op wie zij een crush heeft. Het is haar geheim waar niemand anders van af weet, totdat deze brieven plotseling naar de vijf jongens wordt gestuurd op wie ze verliefd is.

To All The Boys: P.S. I Still Love You (12 februari)

Vanaf 12 februari kunnen we ook genieten van deel 2 van deze romantische comedy op Netflix. Het gaat over Lara Jean die nog maar net officieel een relatie heeft. Alles zou goed moeten zijn, totdat er een oude vlam opduikt.

Love Jacked

Wanneer Maya erachter komt dat haar verloofde haar bedriegt, heeft ze een plan nodig om niet voor schut te staan tegenover haar ouders. Ze ontmoet een man die zich voordoet als haar verloofde, met alle ingewikkelde situaties van dien.

Hou je van de echte klassiekers? Dan kun je natuurlijk altijd nog gaan voor The Notebook, Dirty Dancing, Twilight of Eat Pray Love. Aan het aanbod van Netflix zal het in ieder geval niet liggen.

Avalon (28) schrijft over het klimaat, ondernemen en alles over de nieuwste films en series (om deze vervolgens zelf te gaan bingen).

Meld je aan voor de nieuwsbrief.