Sarah Michelle Gellar begint eigen kookwebsite - Vance

Nu aan het lezen

Sarah Michelle Gellar begint eigen kookwebsite

Sarah Michelle Gellar begint eigen kookwebsite

Actrice Sarah Michelle Gellar is niet de eerste celebrity die een eigen lifestyle brand begint. In de voetsporen van bekendheden als Gwyneth Paltrow, Jessica Alba, Reese Witherspoon and Blake Lively, lanceert Gellar nu haar eigen bedrijf: een kindvriendelijk bakmix bedrijf genaamd Foodstirs.

De actrice die onder meer bekend is van ‘Buffy The Vampire Slayer’ liet People magazine weten dat de producten zullen bestaan uit bakmixen voor brownies, cupcakes en koekjes. Alle producten bevatten ingrediënten die vrij zijn van kunstmatige conserveringsmiddelen en smaak- en kleurstoffen zijn.

Maar het zijn geen alledaagse cake mixjes. De pakketten bevatten namelijk ook middelen en ingrediënten om de selfmade cookies mee te decoreren, zodat het voor ouders en kinderen leuk is om samen te doen.

Michelle haar opkomst in de food wereld is niet geheel verrassend. De actrice en moeder van twee is heel actief op Pinterest en deelt constant lekkere recepten op haar social media accounts. Waar ze haar inspiratie vandaan haalt? Zelf zegt Michelle Gellar dat het helpt dat haar man, Freddie Prinze Jr., een professionele chef-kok is.

Foodstirs zijn vanaf nu online verkrijgbaar via de website.

Ellen Veltman (21) is Digital Producer bij OK GO en redactrice bij Vance.nl. Geïnteresseerd in trends, lifestyle, creativiteit en altijd op zoek naar nieuwe hotspots en inspiratie.

Meld je aan voor de nieuwsbrief.