Zien: Scarlett Johansson in nieuwste trailer Black Widow

Nu aan het lezen

Zien: Scarlett Johansson in nieuwste trailer Black Widow

Zien: Scarlett Johansson in nieuwste trailer Black Widow

Marvel fans opgelet: het heeft even geduurd, maar de nieuwste trailer van Marvel’s Black Widow is eindelijk uit. Het verhaal draait om Natasha Romanoff, die gespeeld wordt door niemand minder dan Scarlett Johansson.

De actrice kroop voor het eerst in de huid van Natasha Romanoff in Iron Man 2. Nu heeft ze, geheel terecht, eindelijk haar eigen film.

Black Widow

De film speelt zich af na de gebeurtenissen van Captain America: Civil War. Natascha heeft een reünie met haar spionnen-familie en ze vertelt over haar leven voordat ze een Avenger werd. Ze heeft het over de fouten en vijanden die ze heeft gemaakt in deze periode van haar leven.

Even later zien we de grootste schurk van de film: Taskmasker. Het grote nadeel aan deze schurk is dat hij de kracht heeft om gevechtsstijlen over te nemen van anderen. En laat hij nou vooral niet blij zijn met de komst van Natascha.

Acteurs

Naast het feit dat de hoofdrol door Scarlett Johansson wordt vervuld, zijn er ook nog andere noemenswaardige acteurs in deze film te zien. Zo speelt Florence Pugh de rol van spion Yelena Belova. Deze actrice was eerder al te zien in films als Midsommar en het Oscar-winnende Little Women.

Ook Rachel Weisz, David Harbour en de Nederlandse Olivier Richters zijn in Black Widow terug te zien.

Bekijk de nieuwste, en behoorlijk uitgebreide, trailer hier:

Avalon (28) schrijft over het klimaat, ondernemen en alles over de nieuwste films en series (om deze vervolgens zelf te gaan bingen).

Meest gedeeld

Meld je aan voor de nieuwsbrief.