Will & Grace meets New Girl? Dit personage krijgt een gastrol

Nu aan het lezen

Will & Grace meets New Girl? Dit personage krijgt een gastrol in het nieuwe seizoen

Will & Grace meets New Girl? Dit personage krijgt een gastrol in het nieuwe seizoen

Hold your horses. Alsof ons humeur al niet beter kon met de Will & Grace revival in aantocht, blijkt de cast toch nog wat verrassingen voor ons in petto te hebben.

New Girl favoriet Schmidt (Max Greenfield) zal een gastrol vervullen in een van de komende afleveringen van de comeback-serie, dat meldt The Hollywood Reporter.

Gastrol

De acteur werd eerder genomineerd voor een Emmy voor zijn rol als de ongemakkelijke, onovertroffen Schmidt. De acteur zal in Will & Grace in dezelfde aflevering verschijnen als terugkerende gast Leslie Jordan, beter bekend als Karens ieniemienie ‘frenemy’ Beverley Leslie.

Welke rol Greenfield zal spelen in de serie is nog niet bekend. Dat het een humoristische is, staat vast: elke New Girl aflevering waarin Schmidt ook maar twee zinnen tekst had, waren steevast een succes en stiekem leuker dan hoofdrolspeler Zooey Deschanel.

Gastrollen

Andere gastrollen in Will & Grace de comeback bevatten Jane Lynch (Sue Sylvester in Glee), Andrew Rannells (Elijah in Girls) and Kyle Bornheimer (Sam Briggs in Worst Week), net als acteurs Harry Connick Jr. (Leo in Will & Grace), Bobby Cannavale (Vince) en Minnie Driver (Lorraine Finster).

Freelance journalist Nina (23) schrijft over generatieperikelen, balans en ondernemingsdrift in de hoop herkenning te bieden (en er zelf iets van op te steken).

Meest gedeeld

Meld je aan voor de nieuwsbrief.