Selena Gomez is niet meer meest gevolgde persoon op Instagram - Vance

Nu aan het lezen

Selena Gomez is niet meer meest gevolgde persoon op Instagram

Afbeelding via: Tinseltown / Shutterstock.com

Selena Gomez is niet meer meest gevolgde persoon op Instagram

Hoewel Selena Gomez het een lange tijd heeft volgehouden om de meest gevolgde persoon op Instagram te blijven, is hier toch echt verandering in gekomen. Haar titel is inmiddels doorgegeven aan de Portugese voetballer Christiano Ronaldo. Het scheelt niet veel, maar sinds gisteren heeft hij toch nét iets meer volgers op Instagram dan Selena.

Social media break

Toch is het niet gek dat ze juist nu van haar ‘troon’ afgestoten wordt. Eerder liet de zangeres namelijk al weten weer een social media break te nemen. Ze schreef onder haar laatste fotoUpdate: taking a social media break. Again. As much as I am grateful for the voice that social media gives each of us, I am equally grateful to be able to step back and live my life present to the moment I have been given. Kindness and encouragement only for a bit! Just remember- negative comments can hurt anybody’s feelings. Obvi. 

Het is niet de eerste keer dat ze een break neemt van social media. Ze liet eerder in een interview weten dat ze al maanden niet meer op social media zit en dat haar manager dit voor haar beheert. De reden hiervoor is dat ze via social media niet haar werkelijke ik kan laten zien. Verder liet ze eerder al weten dat het aantal volgers haar niet zoveel doet en dat ze niet snapt waarom mensen hierop geobsedeerd zijn.

Beschuldigingen

Aan de andere kant wordt de voetballer op dit moment beschuldigd van verkrachting in 2009 door een Amerikaans model. Hoewel deze rechtszaak al sinds 2009 gaande is, is het door de #MeToo-beweging weer aangewakkerd. Ronaldo zelf zegt te weigeren om mee te doen in het mediacircus dat is ontstaan. Inmiddels wordt de zaak nog verder onderzocht. Of-ie er blij mee moet zijn of niet, maar de kans is groot dat hij juist door dit mediacircus de titel ‘meest gevolgde persoon op Instagram’ heeft gekregen.

Avalon (28) schrijft over het klimaat, ondernemen en alles over de nieuwste films en series (om deze vervolgens zelf te gaan bingen).

Meest gedeeld

Meld je aan voor de nieuwsbrief.