She's Gotta Have It krijgt tweede seizoen op Netflix - Vance

Nu aan het lezen

She’s Gotta Have It krijgt tweede seizoen op Netflix

She’s Gotta Have It krijgt tweede seizoen op Netflix

Een goed begin van een nieuw jaar: Spike Lee’s serie She’s Gotta Have It krijgt na een succesvol eerste seizoen een tweede seizoen op Netflix. Dit maakte Lee bekend in een nieuwjaarsvideo op Instagram.

View this post on Instagram

Happy New Year. Happy Year. Great News For 2018.

A post shared by Spike Lee (@officialspikelee) on

Ook actrice DeWanda Wise, de vrouw die hoofdpersonage Nola Darling speelt, vierde het heuglijke nieuws met de passende bijschrift “Back ta werq!”

Adaptatie

De tv-adaptatie van de gelijknamige Spike Lee film uit 1986 draait om het turbulente leven van Nola Darling. Ze weet maar net rond te komen als artiest en gaat met menig man en vrouw naar bed. Na een liefdesconfrontatie waar je ‘u’ tegen zegt in het eerste seizoen, kunnen we nu meekijken met Darling terwijl zij haar avonturen voortzet.

She’s Gotta Have It is de eerste serie van de legendarische filmmaker Spike Lee. Het eerste seizoen met tien afleveringen is sinds november 2017 te zien op Netflix. Dit eerste seizoen werd een daverend succes met een score van 87% op Rotten Tomatoes en een 7/10 op IMDb. Wij kunnen dan ook niet wachten op het vervolg van deze heerlijk sappige en komische serie. Het is nog niet bekend wanneer het tweede seizoen op Netflix zal verschijnen.

Content producer voor Vance, Dutchcowgirls en Numrush. Ze schrijft met een kritische blik over technologie en kunst en hoopt zo haar steentje bij te dragen aan de maatschappij.

Meest gedeeld

Meld je aan voor de nieuwsbrief.