Slimme sneakers Pie Tops II kunnen je film pauzeren en pizza bestellen

Nu aan het lezen

Slimme sneakers Pie Tops II kunnen je film pauzeren en pizza bestellen

Slimme sneakers Pie Tops II kunnen je film pauzeren en pizza bestellen

Bij slimme sneakers denk je over het algemeen aan schoenen die allerlei data verzamelen tijdens het sporten. Maar Pizza Hut heeft sneakers gemaakt met een heel ander doel. De zogenaamde Pie Tops II kan je televisie pauzeren én pizza voor je bestellen, meldt AdWeek.

Iedere schoen heeft een knop in de flap voorop zitten. In de rechterschoen zit een knop waarmee je pizza bestelt. De schoen maakt via Bluetooth verbinding met je telefoon, waardoor dit mogelijk wordt gemaakt. In de linkerschoen zit een knop waarmee je je televisie kunt pauzeren. Hoe dat precies werkt, heeft Pizza Hut niet bekendgemaakt.

Ontwerp

Het ontwerp van de schoenen zelf is natuurlijk ook niet geheel onbelangrijk. En daarbij is duidelijk te zien dat het gaat om sneakers van Pizza Hut. Het ontwerp toont namelijk een soort pizza-kleuren, met vrij veel kaas. En om extra subtiel te zijn staat het woord “PIZZA” ook nog eens heel groot op de zijkant.

De sneakers zijn gemaakt als onderdeel voor een advertentiecampagne tijdens March Madness. Maar de schoenen bestaan wel echt. Vanaf 19 maart zijn ze voor een nog onbekende prijs te koop via HBX (in Amerika). Er zijn maar 50 paar beschikbaar, dus je zult ze niet veel op straat gaan zien. Via social media worden er nog extra schoenen weggegeven.

Eveline is 26 jaar, woont in Utrecht en schrijft voor Vance over technologie. Daarnaast is ze een wandelende IMDB en groot fan van Harry Potter, Doctor Who en Star Wars.

Meest gedeeld

Meld je aan voor de nieuwsbrief.