Snapchat komt met 3D filters voor gebruikers - Vance

Nu aan het lezen

Snapchat komt met 3D filters voor gebruikers

Snapchat komt met 3D filters voor gebruikers

Ben jij nog steeds een fervent Snapchat-gebruiker en krijg je geen genoeg van alle filters? Grote kans dat je alle filters waarschijnlijk al hebt uitgespeeld, maar dan hebben we goed nieuws voor je. Tenminste, als je in het bezit bent van een iPhone, en dan minimaal een iPhone X. Daarmee kun je namelijk de nieuwste 3D filters op toepassen.

3D filters

De sensor die op de camera van de iPhone zit, wordt gebruikt om de juiste diepte toe te voegen in de nieuwste 3D filters. Ben je in het bezit van een Android telefoon, dan kun je hier helaas (nog) geen gebruik van maken.

Met deze nieuwste 3D-cameramodus voeg je als het ware diepte toe aan jouw Snaps. De ontvanger van de foto kan zijn of haar telefoon bewegen waardoor het filter tot leven komt. De achtergrond beweegt namelijk mee. Gelukkig zie je de effecten van deze nieuwste 3D filters ook als je geen iPhone X of hoger hebt.

Snapchat

Snapchat was natuurlijk de eerste social media-app waarbij gebruik gemaakt werd van gezichtsfilters. Inmiddels is Snapchat niet de enige meer, Instagram heeft dit namelijk allang overgenomen. Dat is dan ook de reden dat Snapchat innovatief moet blijven en nieuwe ideeën moet blijven ontwikkelen.

Avalon (28) schrijft over het klimaat, ondernemen en alles over de nieuwste films en series (om deze vervolgens zelf te gaan bingen).

Meest gedeeld

Meld je aan voor de nieuwsbrief.