Socialite Barbie stopt met Instagram - Vance

Nu aan het lezen

Socialite Barbie stopt met Instagram

Socialite Barbie stopt met Instagram

Sociality Barbie, die ook wel Hipster Barbie wordt genoemd, stopt met Instagram.

Het lijkt wel hip om te stoppen met social media. In navolging van het jonge Instamodel Essena O’Neill wiens verhaal viral ging, stopt de bekendste Instagram barbie er nu ook mee. Dit maakte de oprichtster achter het account, Darby Cisneros, bekend.

In een Instagrampost waarop Darby zichzelf voor het eerst laat zien, laat ze in het onderschrift weten dat ze stopt met posten onder de naam Sociality Barbie.

„Ik wilde mezelf aan jullie voorstellen en jullie bedanken voor het waarderen van dit account. Ik begon met Socality Barbie om alle Instagramtrends die ik zo belachelijk vond, de gek aan te steken. Nooit in een miljoen jaar had ik gedacht dat ik deze hoeveelheid aandacht zou krijgen”, laat Darby weten onder haar laatste post.

Darby stopt met het account omdat ze haar doel bereikt heeft. „De deur is geopend voor goede discussieonderwerpen, zoals hoe we onszelf online willen presenteren, de krankzinnige hoeveelheid tijd die mensen besteden aan het creëren van het perfecte Instagramplaatje en de twijfel over onze authenticiteit en motieven. Het was fantastisch om dit account te runnen, maar ik geloof dat SocalityBarbie haar werk hier klaar is.”

De eigenaresse van het populaire account laat in haar laatste post tevens weten dat het account nog even blijft bestaan, zodat mensen het nog steeds kunnen bekijken wanneer zij willen. Er zullen alleen geen nieuwe posts volgen.
CM8u6DhVAAAusRv.png large

galore_mag_socality_hipster_barbie

1442603277701

socality-barbie-making-coffee

Socality_Barbie_Pokes_Fun_at_Artsy_Instagram_Photos_2015_09-560x560

Ellen Veltman (21) is Digital Producer bij OK GO en redactrice bij Vance.nl. Geïnteresseerd in trends, lifestyle, creativiteit en altijd op zoek naar nieuwe hotspots en inspiratie.

Meest gedeeld

Meld je aan voor de nieuwsbrief.