Spaar ze allemaal: 30 nieuwe Pokémon poppetjes!

Nu aan het lezen

Spaar ze allemaal: 30 nieuwe Pokémon poppetjes!

Spaar ze allemaal: 30 nieuwe Pokémon poppetjes!

Dezelfde afleveringen 3 keer kijken en het nog steeds leuk vinden. Deze regel gold voor Pokémon. In het weekend marathons kijken en bij de supermarkt flippo’s en kaarten sparen. Maar aan alles komt een eind en zo ook aan Pokémon. Of toch niet helemaal? Pokémon is op dit moment opnieuw razend populair onder jongeren, dus het werd hoog tijd voor wat nieuwe karakters!

De Britse cartoonist Dan Martin heeft daarom 30 nieuwe Pokémon poppetjes ontworpen. Hij noemt het: ‘De nieuwe generatie Pokémons’ en deelde het op zijn website, waarna het snel viral ging.

“Ik vond het fantastisch om de monsters te tekenen en daarna deze tekeningen te gebruiken als een basis voor designs voor later”, vertelt Martin aan Mashable. “Ik zat al een tijdje met het idee. Een paar dagen nadat ik begonnen was met tekenen, kwamen de nieuwe Pokémon Sun en Moon uit voor de nieuwe Pokémon game. Het kwam dus perfect uit met de timing.”

Dit was de meest succesvolle post die Martin ooit publiceerde. De grote vraag is nu of er meer nieuwe designs zullen komen. Dat weet Martin helaas nog niet.

Nieuwe Pokémons

Anneroos is 23 jaar en woont in Amsterdam. Ze schrijft artikelen voor Vance over uiteenlopende onderwerpen. Ze is onder meer geïnteresseerd in maatschappelijke ontwikkelingen en psychologie.

Meest gedeeld

Meld je aan voor de nieuwsbrief.