Speel je favoriete muziek af op deze draadloze platenspeler

Nu aan het lezen

Speel je favoriete muziek af op deze draadloze platenspeler

Speel je favoriete muziek af op deze draadloze platenspeler

De platenspeler is de afgelopen jaren weer enorm in populariteit toegenomen. Een ouderwetse platenspeler is natuurlijk fantastisch, maar ook de retro exemplaren die nu uitkomen zijn niet mis. Bijvoorbeeld deze van VNYL, een bedrijf dat old school en moderne technologie samenbrengt. Ze hebben de TRNTBL geïntroduceerd waarmee je muziek van Spotify of via Bluetooth, AirPlay of SONOS kunt afspelen.

Voor enthousiastelingen van de platenspeler is dit toch echt wel een dingetje. De speler heeft een retrodesign en je kunt draadloos je muziek afspelen.

De speler kijkt naar welke muziek je luistert en welke activiteiten je daarom heen doet. Dus als jij graag op social media laat weten naar welke muziek je aan het luisteren bent, dan ziet de speler dit en zal dit in het vervolg automatisch voor je doen. Ook Spotify-playlisten samenstellen die matchen met jouw muziekvoorkeuren. Je favoriete vinyl afspelen kan nu zonder een draadje aan te hoeven sluiten. Buiten dat de kwaliteit van de speler natuurlijk het belangrijkst is, ziet hij er ook nog goed uit.

De TRNTBL is alleen verkrijgbaar als pre-order bij VNYL en kost 313 euro. Later deze zomer zal de speler in de verkoop gaan.

Platenspeler

Anneroos is 23 jaar en woont in Amsterdam. Ze schrijft artikelen voor Vance over uiteenlopende onderwerpen. Ze is onder meer geïnteresseerd in maatschappelijke ontwikkelingen en psychologie.

Meest gedeeld

Meld je aan voor de nieuwsbrief.