Bekijk nu de trailer van Spider-Man Homecoming - Vance

Nu aan het lezen

Spider-Man Homecoming is high school movie en superheldendrama ineen. Check de trailer!

Spider-Man Homecoming is high school movie en superheldendrama ineen. Check de trailer!

Wat begint als een normale actiefilms met superhelden, gevaar en geweld, eindigt in een humoristisch high school-tafereel met vrienden, liefde en superkrachten. De eerste trailer van de film Spider-Man Homecoming is er en hij is cool. Op een andere manier dan verwacht.

Een groot fan van de middelbare school ben ik niet. Van Amerikaanse high schools daarentegen wel. Het clichématige beeld van lockers, groepjes, sportjocks en schoolbellen maakte dat ik als puber het liefst in sitcoms wilde zitten dan er naar te kijken.

Avenger

De trailer van Spider-Man brengt ons naar de tienerjaren van Peter Parker én een MGMT-klassieker die elk onthutsend pubergevoel verwoordt: Time To Pretend.

De film gaat verder met Spider-Man (Tom Holland) die de enige echte Tony Stark (Robert Downey Jr.) vraagt hoe hij een Avenger wordt. Peter Parker en zijn vrienden komen voorbij net als Iron Man en slechterik Vulture (Michael Keaton) die dreigt alle dierbaren van Peter Parker om te brengen.

Eén ding is duidelijk: in Homecoming staan Peter Parkers ‘misfit’ roots centraal. Met een onzekere liefde en veel vraagtekens. De IMDB pagina verraadt: er is nog weinig bekend. Behalve de release datum: 7 juli 2017. We kunnen niet wachten!

Freelance journalist Nina (23) schrijft over generatieperikelen, balans en ondernemingsdrift in de hoop herkenning te bieden (en er zelf iets van op te steken).

Meld je aan voor de nieuwsbrief.