Deze spiegel weet in 20 seconden hoe fit jij bent - Vance

Nu aan het lezen

Deze spiegel weet in 20 seconden hoe fit jij bent

Deze spiegel weet in 20 seconden hoe fit jij bent

Eerlijk is eerlijk: in sommige spiegels kom je beter uit dan in andere. Dit is voornamelijk afhankelijk van het soort licht waar de spiegel waar jij in kijkt door omringd is. Spiegels waar je niet gelukkig van wordt, wil je natuurlijk het liefst vermijden. Toch vertelt zo’n spiegel je meestal gewoon de waarheid (wat we stiekem ook wel weten).

Maar nu is er dan de next-level goudeerlijke spiegel: de Naked 3D Fitness Tracker. Ontworpen door het Californische bedrijf Naked Labs, dat zich specialiseert in track-apparatuur.

De Naked 3D Fitness beschikt over ‘Intel RealSense Depth Sensors’, dat met infrarood licht je lichaam scant, terwijl je op een weegschaal staat die verbonden is met Bluetooth. Op deze manier kom je in no time (om precies te zijn twintig seconden) achter je gewicht, je maten, vetpercentage, spiermassa en je progressie. Hoe handig is dat!

Meten is weten

Zie jij de spiegel al in je slaapkamer staan? Dan zul je helaas nog even moeten wachten. De bedenkers van de slimme spiegel willen hem in de toekomst namelijk eerst in winkels inzetten, zodat mensen niet meer urenlang nodig hebben in pashokjes. In plaats van ellenlange passessies gaan ze even voor de spiegel staan en hup, ze weten welke maat ze moeten hebben.

Wanneer je de spiegel wél in je slaapkamer wilt hebben zul je 500 dollar moeten neerleggen. Verwacht wordt dat de alleswetende spiegels in maart 2017 op de markt komen. Tot die tijd kun je dus gerust nog even sparen.

 De Naked 3D Fitness Tracker is de slimste spiegel ooit

Binnen 20 seconden weet je je gewicht, je maten, je spiermassa, je vetpercentage en je progressie

Met infrarood licht wordt je lichaam gescand, terwijl je op een weegschaal staat die verbonden is met Bluetooth.

Ellen Veltman (21) is Digital Producer bij OK GO en redactrice bij Vance.nl. Geïnteresseerd in trends, lifestyle, creativiteit en altijd op zoek naar nieuwe hotspots en inspiratie.

Meest gedeeld

Meld je aan voor de nieuwsbrief.