Star Wars-personage Kylo Ren krijgt eigen film of serie

Nu aan het lezen

Star Wars-personage Kylo Ren krijgt eigen film of serie

Star Wars-personage Kylo Ren krijgt eigen film of serie

We zijn nog niet helemaal bijgekomen van de laatste Star Wars-films of we kunnen ons alweer verheugen op een nieuwe variant. Er gaat namelijk het gerucht dat Star Wars-personage Kylo Ren (Ben Solo) een eigen film of serie krijgt.

Iconische Star Wars-personages

Disney heeft de rechten van Star Wars in handen en daar wordt ook goed gebruik van gemaakt. Naast de drie laatste films uit de Skywalker-saga én de serie The Mandolorian, hebben verschillende iconische personages hun eigen film of serie gekregen. Zo kreeg Han Solo een eigen film en is er een serie over Obi-Wan Kenobi inmiddels in de maak.

Nu gaat het gerucht dat ook Kylo Ren een eigen film of serie krijgt. De kans is groot dat de film of serie op dit moment nog in een ontwikkelingsfase zit.

Kylo Ren

Het personage Kylo Ren werd geboren als Ben Solo. Hij volgde een Jedi-opleiding, maar werd toch verleid om naar de Duistere Kant te komen. Daar kreeg hij zijn nieuwe naam Kylo Ren. In de film The Rise of Skywalker uit 2019 speelt dit personage een sleutelfiguur.

Dit personage werd in de film gespeeld door Adam Driver, maar het is niet zeker dat hij ook daadwerkelijk de rol in de prequel zal vervullen. Zijn naam is nog nergens genoemd. Het is dus nog even afwachten naar meer duidelijkheid over dit nieuwe project.

Avalon (28) schrijft over het klimaat, ondernemen en alles over de nieuwste films en series (om deze vervolgens zelf te gaan bingen).

Meest gedeeld

Meld je aan voor de nieuwsbrief.