Dit Stars Wars hotel opent in 2019 en wij kunnen niet wachten - Vance

Nu aan het lezen

Dit Stars Wars hotel opent in 2019 en wij kunnen niet wachten

Dit Stars Wars hotel opent in 2019 en wij kunnen niet wachten

Na een nachtje door de ruimte dwarrelen, doe je je light saber lampje aan en stap je zo de Millennium Falcon in. Het klinkt voor de echte Star Wars fans als een droom maar niets is minder waar. Als het aan Disney World in Orlando, Florida ligt wordt deze droom werkelijkheid.

De Disney van alle Disneys, Disney World in Orlando, bouwt aan een heus Star Wars Hotel. Na het heuglijke nieuws over het nieuwe attractiepark Star Wars Land, springen fans van de bekende filmserie wederom een gat in de ruimte. Het luxe hotel resort maakt onderdeel uit van het Star Wars: Galaxy’s Edge attractiepark en zal de eerste plek zijn waar je écht kan meemaken hoe het voelt om als Han Solo wakker te worden.

Buitenaards design

Het ontwerp van het hotel en het interieur beloven buitenaards mooi te worden. In het hotel maak je op interactieve wijze de meest bizarre avonturen mee met karakters uit de filmserie, zwem je rond in een water park en je kunt er zelfs sporten in een fitness centrum. Uiteraard waan je je tijdens het zwemmen en sporten in een waar ruimteschip. Welk schip dit wordt is nog maar de vraag, maar de Millennium Falcon zou zeker niet verkeerd zijn.

De komst van het hotel werd bekend gemaakt tijdens het jaarlijkse D23 Expo van de Disney fan club in Anaheim, Californië. Tijdens de Expo kondigt Bob Chapek, voorzitter van Disney’s parken en resorts, het hotel aan en vertelt hij dat je in het hotel meteen een bewoner van het sterrenstelsel bent. “Vanaf het moment dat je aankomt, maak je onderdeel uit van een Star Wars verhaal!” Hier hoort elk detail bij, van kleding tot ontbijt.

Wakker worden met robots

Hoewel het resort nog gebouwd moet worden, worden de Star Wars fans nu al helemaal lekker gemaakt met wat er op ze te wachten staat. “Zodra je de aarde verlaat, ontdek je een ruimteschip dat bruist van karakters, verhalen en avonturen die zich om jou heen ontvouwen”, voegt Chapek toe. Volgens de voorzitter vult het Star Wars verhaal elke minuut van je dag en ga je helemaal op in een wereld vol Storm Troopers, pratende robots en buitenaardse wezens.

Er is ruimte voor vier personen in een Star Wars hotelkamer, en je kunt er maximaal twee dagen verblijven. Het prijskaartje? Een kleine 900 tot 1000 dollar per nacht. Niet heel verkeerd voor een verblijf in een compleet ander universum, inclusief maaltijden én een toegangskaartje tot het Star Wars attractiepark. In 2019 hoopt Disney het hotel te openen, tot die tijd kan je alvast sparen voor een ticket naar Amerika.

Content producer voor Vance, Dutchcowgirls en Numrush. Ze schrijft met een kritische blik over technologie en kunst en hoopt zo haar steentje bij te dragen aan de maatschappij.

Meld je aan voor de nieuwsbrief.