Start je dag met een belediging van Donald Trump

Nu aan het lezen

Omdat we er geen genoeg van kunnen krijgen: De beledigingen-generator van Donald Trump

Omdat we er geen genoeg van kunnen krijgen: De beledigingen-generator van Donald Trump

Nu de gesprekken rondom toekomstig president Donald Trump verstommen tot een ‘Golden Shower’, ‘spionage’ en ‘Poetin’ lijkt niets meer zeker te zijn over de toekomst van de Verenigde Staten.

Tegenstanders konden hun ongenoegen al niet verbergen nadat Trump uit de verf kwam als winnaar tijdens de presidentsverkiezingen, maar nu is er ook voor Trump-kiezers serieus voer voor twijfel. Of is dit weer een ‘liberale clowns’-reactie die getuigt van elitairisme?

Beledigingen

Als journalist baseer ik mij naast meningen graag op feiten. Feit: Trump is een welbespraakt man die de meest fantastische beledigingen de wereld in slingert, op hoogst moderne wijze. Het Twitter-account van hem leest als een spannend, dik aangezet verhaal over superhelden en slechteriken.

YOU get an insult! And YOU! Genereus met aantijgingen, scheldwoorden en sinds kort ook haat aan één van de beste actrices van de wereld Meryl Streep, is er geen houden aan de beledigingen, a serious case of word vomit.

Meme-generator

Nu kun je daar je slag uit slaan. Want hoe fijn is het om ook op ridicule wijze te zijn bespot door de man die de komende vier jaar een belangrijke zetel warmhoudt?

De digitale app waarmee Tweets in combinatie met jouw naam worden gemaakt, bestaat al een tijdje, maar met nog maar 7 dagen voor de inauguratie, is het best een vermakelijke manier om je gedachten ‘constructief’ te verzetten.

Via Trump Generator  word je bespot, beschimpt en gekleineerd waar je bij staat. ‘Dom’, ‘ridicuul’, en een ‘liberale clown’, we zijn het allemaal.

Nog leuker: het is deelbaar op één ieder zijn tijdlijn. Wens iemand een fijne dag op politiek incorrecte wijze, wedden dat je dag leuker begint?

Obamacare

De generator is natuurlijk een futiele tool, maar schetst wel het karakter van deze ongelooflijke blaaskaak. Met een Obama aan het roer zouden we grappen kunnen maken over wat, een goede zorgverzekering? Het lachen vergaat je dan snel. Zeker als je een blik werpt op de angsten nu Obamacare wordt afgeschaft zodra Trump een voet zet in het Witte Huis. Om moedeloos van te worden: wij memen nog maar even door.

Een Amerikaanse journalist doet een boekje open over de tijd waarin ze ziek was en Obamacare haar letterlijk hielp overleven.

Freelance journalist Nina (23) schrijft over generatieperikelen, balans en ondernemingsdrift in de hoop herkenning te bieden (en er zelf iets van op te steken).

Meld je aan voor de nieuwsbrief.