Stephen Colbert legt Hillary Clinton uit hoe je cheesecake eet

Nu aan het lezen

Stephen Colbert laat Hillary Clinton zien hoe echte New Yorkers cheesecake eten

Stephen Colbert laat Hillary Clinton zien hoe echte New Yorkers cheesecake eten

Vandaag zijn de primaries in New York waarbij de democratische kiezers zich mogen uitspreken voor of tegen hun twee voornaamste Democratische kandidaten: Hillary Clinton en Bernie Sanders. De verwachting is dat het een nek-aan-nek race wordt tussen de twee, omdat beiden afkomstig zijn uit de regio. Hoog tijd dus voor het laatste charme offensief de afgelopen dagen: Gisteravond schuift Hillary aan bij Stephen Colbert voor een kortstondige dinner date.

Het is campagnetijd, en dus houdt Hillary zich in het interview behoorlijk op de vlakte. Of ze zich ergert aan haar man Bill die sinds kort veganistisch is? Nee hoor, hij is een ‘open-minded vegan’. Of ze nog niet de balen heeft van al die lokale happen die ze bij elk campagnebezoek krijgt aangeboden? ‘Nee hoor. Eten op een stokje is zelfs best handig, als je continu onderweg bent. Het is sneller’.

Onder dat mom laat Stephen Colbert haar dan ook maar wat graag zien hoe je een stuk New York Cheesecake het beste naar binnen kunt werken.

Marjolijn Kamphuis is Creative Director bij OK GO en hoofdredacteur van Vance.nl. Ze schrijft onder meer over technologie, media innovatie, inspiratie en creativiteit.

Meest gedeeld

Meld je aan voor de nieuwsbrief.