Stoli maakt topless reclame in eerste non-nude Playboy

Nu aan het lezen

Stoli maakt topless reclame in eerste non-nude Playboy

Stoli maakt topless reclame in eerste non-nude Playboy

Het eerste nummer zonder naakmodellen van Playboy is uit, en stiekem staan er toch topless modellen in: de vodka flessen in Stolichnaya’s bijtijdse printadvertenties, gemaakt door The Martin Agency.

Het maartnummer van het beroemde mannenblad Playboy is de eerste editie dat geen naakte vrouwelijke modellen meer zal tonen. Maar wees niet getreurd: de Stolichnaya vodka advertenties zullen geheel topless zijn.

De advertenties die weergegeven worden in het blad bevatten taglines als “Here’s to leaving just a little to the imagination”, “The only topless photo in this edition” en “Unlike the Playmates, you can bring these beauties home”.

Neel Williams, creatief directeur van The Martin Agency, laat weten dat het doel van de advertentie was om “een beetje verstand en humor” te laten zien, en daarnaast Playboy’s beslissing om in de toekomst verder te gaan zonder naaktmodellen, te applaudisseren.

stoli-playboy-1 stoli-playboy-2 stoli-playboy-3

Ellen Veltman (21) is Digital Producer bij OK GO en redactrice bij Vance.nl. Geïnteresseerd in trends, lifestyle, creativiteit en altijd op zoek naar nieuwe hotspots en inspiratie.

Meest gedeeld

Meld je aan voor de nieuwsbrief.