De trailer die je uiteindelijk toch wel wilt zien, is hier: Fifty Shades Freed

Nu aan het lezen

De trailer die je uiteindelijk toch wel wilt zien, is hier: Fifty Shades Freed

De trailer die je uiteindelijk toch wel wilt zien, is hier: Fifty Shades Freed

Een trailer heeft zijn werk gedaan zodra het je smachtend achterlaat naar meer. Wat je mening ook is over de romantische Fifty Shades of Grey-trilogie, deze nieuwe teaser doet dát absoluut.

We moeten tot Valentijnsdag wachten voor het echte werk maar de trailer van Fifty Shades Freed geeft al heel wat details weg over wat we kunnen verwachten van het allerlaatste hoofdstuk van Mr. Grey en zijn Mrs.. Zo vangen we een glimp op van Anastasia’s trouwjurk, een mysterieus pistool, achtervolgingen en natuurlijk: wat amoureuze actie aangevuld met de nodige zweepjes en kostuums.

Werkelijkheid

Fifty Shades of Grey zou zijn naam geen eer aan doen, als werkelijkheid en fictie niet in elkaar overvloeien. Christian Grey is zoals in de tweede Fifty Shades of Grey-film bekend werd een sadist én er lijkt nog steeds een heuse stalker van Ana in het spel te zijn. Of dit allemaal terugkomt in deel drie of de boel nog een stukje gekker wordt? We gaan het zien op Valentijnsdag, vergezeld van een goede fles wijn. Of twee.

Enneh, die trouwjurk is het kijken van Fifty Shades Freed overigens wél waard. Fans bediscussiëren dat het exemplaar wel erg lijkt op die van Bella in Twilight, zie jij de overeenkomsten?

Freelance journalist Nina (23) schrijft over generatieperikelen, balans en ondernemingsdrift in de hoop herkenning te bieden (en er zelf iets van op te steken).

Meest gedeeld

Meld je aan voor de nieuwsbrief.