Stoppen op het hoogtepunt: er komt een einde aan Zondag met Lubach

Nu aan het lezen

Stoppen op het hoogtepunt: er komt een einde aan Zondag met Lubach

Afbeelding: YouTube/VPRO Zondag met Lubach

Stoppen op het hoogtepunt: er komt een einde aan Zondag met Lubach

Bijzonder nieuws vanuit presentator Arjan Lubach: hij wil namelijk stoppen op het hoogtepunt met zijn programma Zondag met Lubach. Dat maakt hij bekend in zijn nieuwe boek Stoorzender, dat vandaag verschijnt. Hierin schrijft hij dat er slechts een beperkt aantal zware onderwerpen zijn dat zich leent voor zijn programma.

Ook schrijft hij dat hij wel verder wil blijven gaan met het team waarmee hij nu werkt. Hiermee wil hij werken aan nieuwe projecten.

Nieuw seizoen

Vanaf september is er een nieuw seizoen van Zondag met Lubach te zien. Het is nog niet bekend of dit twaalfde seizoen dan ook meteen het laatste zal zijn.

Hij begon in 2014 met zijn programma, dat zich al snel ontpopte tot een heus kijkcijfer-hit. Wekelijks keken duizenden mensen zijn naar show waar onderwerpen werden aangekaart die bij de presentator boosheid en verontwaardiging opriep. Drie jaar geleden won hij hier zelfs een Gouden Televizier-Ring mee.

Stoorzender

Vanaf vandaag ligt het nieuwe boek Stoorzender van Lubach in de winkel. Hierin schrijft hij over hoe de afgelopen twee jaar voor hem zijn geweest. Hij schrijft heel persoonlijk over Zondag met Lubach, muziek, comedy, televisie, politiek, het leven en de liefde.

Avalon (28) schrijft over het klimaat, ondernemen en alles over de nieuwste films en series (om deze vervolgens zelf te gaan bingen).

Meld je aan voor de nieuwsbrief.