Stranger Things actrice Millie Bobby Brown speelt Sherlock Holmes' jongere zusje in nieuwe reeks verfilmingen - Vance

Nu aan het lezen

Stranger Things actrice Millie Bobby Brown speelt Sherlock Holmes’ jongere zusje in nieuwe reeks verfilmingen

Stranger Things actrice Millie Bobby Brown speelt Sherlock Holmes’ jongere zusje in nieuwe reeks verfilmingen

We kennen haar nu nog vooral van Stranger Things maar Millie Bobby Brown (Eleven) staat klaar om Hollywood volledig te domineren. Zo speelt zij niet alleen een rol in de nieuwste Godzilla film die in 2019 uit komt, maar heeft zij ook zojuist getekend voor een serie verfilmingen van de Enola Holmes Myserie boeken, zo meldt Deadline.

Enola Holmes

Ja dat hoor je goed, een serie films, en ja Enola Holmes is het zusje van de legendarische detective Sherlock Holmes. De serie mysterie boeken van auteur Nancy Springer bestaat uit zes delen en werd tussen 2006 en 2010 gepubliceerd.

In de boeken richt de 14-jarige Enola zich op het oplossen van zaken met vermiste personen. Onder de vermiste personen bevindt zich ook niemand minder dan haar eigen moeder. Hoewel haar oudere broers duidelijk twijfelen over de theorieën en vaardigheden van de jonge detective, gaat Enola de uitdaging aan om de zaken op te lossen.

Verfilmingen

Wij kunnen ons geen geschikter persoon bedenken voor de rol van Enola Holmes dan Milly Bobby Brown. De jonge actrice, die al op negenjarige leeftijd haar acteercarrière begon, heeft in Stranger Things al laten zien dat zij een powervrouw is en zich niet laat afschrikken door een mysterie. De badass, mij-kan-je-niks-maken attitude die Brown ons liet zien in het tweede seizoen van Stranger Things is nog maar een voorbode op wat wij kunnen verwachten van haar rol als Enola Holmes.

Brown zal niet alleen de rol van Enola Holmes op zich nemen in de nieuwe serie verfilmingen. Zij zal ook bijdragen aan de productie van de films. Voor de reeks adaptaties zal Brown wederom samenwerken met Legendary Entertainment, het filmbedrijf waarmee zij ook aan Godzilla: King of the Monsters werkte.

De actrice krijgt het zonder twijfel druk dit jaar. Zo zal zij ook haar rol als Eleven vervolgen in Stranger Things seizoen drie. Het is nog niet bekend wanneer de opnames voor de Enola Holmes verfilmingen en het Stranger Things seizoen beginnen.

Foto: Shutterstock.com

Content producer voor Vance, Dutchcowgirls en Numrush. Ze schrijft met een kritische blik over technologie en kunst en hoopt zo haar steentje bij te dragen aan de maatschappij.

Meld je aan voor de nieuwsbrief.