Stranger Things krijgt prequel over het verhaal van Elevens moeder

Nu aan het lezen

Stranger Things krijgt prequel om het verhaal van Elevens moeder te vertellen

Stranger Things krijgt prequel om het verhaal van Elevens moeder te vertellen

Creepy hitserie Stranger Things krijgt een prequel. Dat heeft Penguin Random House bekendgemaakt. De uitgeverij zal een aantal boeken gaan publiceren die zijn verbonden aan de Netflix-serie die zich afspeelt in de jaren tachtig en gaat over een slaperig stadje waar mysterieuze krachten het leven van de bewoners overhoop halen.

Een van de boeken die zal worden uitgegeven is een koffietafelboek genaamd Stranger Things: World Turned Upside Down: The Official Behind-The-Scenes Companion. De ander is een tot nu toe titelloze gids voor jonge mensen en de derde is een prequel verhaal geschreven door YA-auteur Gwenda Bond waarin uit de doeken wordt gedaan wat er is gebeurd met de moeder van Eleven die in de serie wordt gespeeld door Millie Bobby Brown.

Foto: Tinseltown / Shutterstock.com
Foto: Tinseltown / Shutterstock.com

Voorjaar 2019

Peguin Random House laat weten dat er nog meer titels zullen volgen later in 2019 voor zowel volwassenen als jonge lezers. Hoewel het boek volgend jaar in de lente zal worden gepubliceerd, moeten we volgens bronnen rekening houden met het feit dat dit tegelijk zal zijn met de uitgave van het langverwachte derde seizoen van Stranger Things.

Goed nieuws: het derde seizoen wordt naar verluid nu al opgenomen. Op een concrete datum moeten fans nog wachten.

Freelance journalist Nina (23) schrijft over generatieperikelen, balans en ondernemingsdrift in de hoop herkenning te bieden (en er zelf iets van op te steken).

Meest gedeeld

Meld je aan voor de nieuwsbrief.