Super Mario is vanaf NU te spelen op je iPhone - Vance

Nu aan het lezen

Super Mario is vanaf NU te spelen op je iPhone

Super Mario is vanaf NU te spelen op je iPhone

Als je net als ik bent opgegroeid in de jaren’90, was Super Mario waarschijnlijk ook één van jouw beste vrienden. De Italiaanse loodgieter heeft mij en ontelbaar veel andere kinderen namelijk geïntroduceerd in de wereld van videogames. De kans bestaat dat nillies en tenties kinderen (lees: kinderen geboren vanaf 2010) ook zullen opgroeien met de besnorde vriend, want hij is vanaf nu ook te spelen op je iPhone!

Natuurlijk zal de game, net zoals Pokémon Go, ook populair worden bij oudere generaties, uit nostalgie naar die heerlijke kindertijd. Het spel ziet er wel wat anders uit dan vroeger, want nu rent Mario automatisch. Alle personages, decors en items zijn wel nog steeds hetzelfde gebleven.

In de App Store

Heb jij ook zin gekregen om in buizen te springen, Bowser te verslaan en de prinses te bevrijden? Super Mario Run is vanaf nu gratis te downloaden in de App Store. Deze gratis modus kun je even kort uitproberen, nadien moet je 10 euro betalen om heel de game te ontgrendelen. Een klein nadeel is wel dat je steeds internetverbinding nodig hebt tijdens het spelen. Dit heeft Nintendo gedaan om piraterij te voorkomen.

Momenteel is het spel nog niet verkrijgbaar voor Android, maar daar komt binnenkort verandering in.

22 jarige Belgische blogger living a #DutchDream. Opgegroeid met een Gameboy in de hand en een voetbal aan de voeten. Heeft de speciale gave om een serie te kunnen kijken, een sportwedstrijd te volgen en pokémon te vangen op hetzelfde moment.

Meest gedeeld

Meld je aan voor de nieuwsbrief.