Logeren in het huis van The Fresh Prince of Bel-Air via Airbnb

Nu aan het lezen

Logeren in het huis van The Fresh Prince of Bel-Air via Airbnb

Logeren in het huis van The Fresh Prince of Bel-Air via Airbnb

Altijd al op een héél bijzondere locatie vakantie willen vieren? Goed nieuws. Het is namelijk mogelijk om te logeren in het huis van The Fresh Prince of Bel-Air. Je moet er wel een beetje op tijd bij zijn, dit huis (of beter gezegd: deze villa) is niet voor altijd te huur.

Het huis wordt op Airbnb gepromoot als ‘The Freshest Los Angeles Mansion Around’.

Kamer in de villa

Als huurder krijg je niet het héle huis tot je beschikking, maar ‘slechts’ een vleugel – die overigens ook al erg riant is. Will Smith verkondigde dit nieuws aan via Instagram, samen met zijn muzikale partner DJ Jazzy Jeff, ook wel bekend als Jazz uit de jaren ’90 serie.

De kamer is te huur voor slechts 30 dollar per nacht, maar de keuze is wel beperkt. Er zijn slechts vijf weekenden die geboekt kunnen worden en boeken kan pas vanaf 29 september. Een klein minpuntje: het is alleen beschikbaar voor mensen uit Los Angeles.

Reünie

De reden dat de villa van de iconische sitcom The Fresh Prince of Bel-Air te huur staat op Airbnb? Dat is om te vieren dat de eerste aflevering van de serie dertig jaar geleden op televisie verscheen. Dat gebeurde op 10 september 1990.

Naar aanleiding van dit jubileum zal de cast een eenmalige reünie special opnemen. Deze zal rond Thanksgiving worden uitgezonden op HBO Max.

Avalon (28) schrijft over het klimaat, ondernemen en alles over de nieuwste films en series (om deze vervolgens zelf te gaan bingen).

Meld je aan voor de nieuwsbrief.