TOMS schenkt jaar zonne-energie bij aankoop van nieuwe Apple Watch-horlogebandjes - Vance

Nu aan het lezen

TOMS schenkt jaar zonne-energie bij aankoop van nieuwe Apple Watch-horlogebandjes

TOMS schenkt jaar zonne-energie bij aankoop van nieuwe Apple Watch-horlogebandjes

Het schoenenmerk TOMS is gekend door hun ‘buy one, give one’ principe. Per paar schoenen dat je koopt, schenk je ook een paar aan iemand in nood. Een heel mooi principe dat ze nu ook doortrekken in hun nieuwe lijn Apple Watch-horlogebandjes. Aangezien iemand in nood waarschijnlijk niets heeft aan een nieuw smartwatch horlogebandje, doneer je nu een jaar zonne-energie bij de aankoop hiervan.

Meer dan 1,2 miljard mensen hebben geen toegang tot veilige, betrouwbare elektriciteit. Met deze collectie smartwatch-bandjes wil TOMS daar verandering in brengen.

TOMS-Apple-Smartwatch-collectie

De stijlvolle horlogebandjes van TOMS zijn gemaakt van geweven nylon met lederen accenten. De prijzen van de bandjes variëren van €39,95 tot €74,95. Dat ligt in dezelfde prijsklasse en zelf lager dan de bandjes van Apple zelf. Als je het mij vraagt geef je dus best wat minder uit aan een mooi horlogebandje dat een jaar lang energie schenkt aan een familie in nood.

Voorlopig kun je enkel via de Amerikaanse site een bandje bestellen. Binnenkort zijn de bandjes ook beschikbaar op de Nederlandse site en in de exclusieve TOMS-winkels in Amsterdam en Londen.

22 jarige Belgische blogger living a #DutchDream. Opgegroeid met een Gameboy in de hand en een voetbal aan de voeten. Heeft de speciale gave om een serie te kunnen kijken, een sportwedstrijd te volgen en pokémon te vangen op hetzelfde moment.

Meest gedeeld

Meld je aan voor de nieuwsbrief.