Disney deelt eindelijk de volledige trailer van Beauty And The Beast

Nu aan het lezen

Disney deelt eindelijk de volledige trailer van Beauty And The Beast

Disney deelt eindelijk de volledige trailer van Beauty And The Beast

We hebben de afgelopen maanden al regelmatig geschreven over Beauty And The Beast. Want -ik zal maar heel eerlijk zijn- het is dé film van 2017 waar ik het meest naar uitkijkt. (Samen met The Last Jedi trouwens.) En ik weet dat enkele collega’s ook niet kunnen wachten tot we Emma Watson als Belle kunnen gaan zien op het grote scherm.

We hebben inmiddels al ongelofelijk veel teasers gezien, we hebben Emma Watson horen zingen en vorige week werden de officiële filmposters gepubliceerd. En dan is het nu eindelijk tijd voor de grande finale: de volledige trailer!

Op de redactie kwam als reactie op de trailer iemand met opmerking dat het wel echt precies de tekenfilm uit de jaren ’90 is, maar dan gespeeld in plaats getekend. En ik denk dat dat juist de kracht is. Belle en het Beest was één van de films uit de hoogtijdagen van Disney en deze nieuwe versie speelt in op het sentiment van een generatie die daarmee is opgegroeid. Juist door de muziek en de herkenbare karakters.

Helemaal hetzelfde is het verhaal trouwens niet. Belle wordt duidelijk als een stoere, zelfstandige vrouw neergezet en minder dat verlegen meisje dat de hele dag boeken leest. Het verhaal zelf speelt zich af in Engeland in plaats van in Frankrijk. Daarnaast duikt er in de film, tussen Lumière en Mevrouw Potts, een nieuwe karakter op: Cadenza. En je gaat straks in maart nog veel meer subtiele wijzigingen zien, verwacht ik.

Ik kan in ieder geval niet wachten, nog anderhalve maand te gaan!

Elger van der Wel woont in Utrecht. Hij schrijft op Vance over uiteenlopende onderwerpen.

Meld je aan voor de nieuwsbrief.