Zien: de nieuwste trailer van 'La Casa de Papel' seizoen 4

Nu aan het lezen

Zien: de nieuwste trailer van ‘La Casa de Papel’ seizoen 4

Zien: de nieuwste trailer van ‘La Casa de Papel’ seizoen 4

Heb je alle eerdere seizoenen vrijwel in één keer gezien? Op een manier dat je achteraf een beetje baalt omdat je stiekem nog langer van de serie wilde genieten? We begrijpen het helemaal. De Netflix hitserie La Casa de Papel is zo spannend dat je bijna niet anders kunt dan het in één keer bingen. Goed nieuws: want La Casa de Papel seizoen 4 komt eraan.

La Casa de Papel seizoen 4

Netflix heeft een nieuwe trailer online gegooid en we moeten eerlijk zeggen: dit beloofd heel veel goeds. Spanning en sensatie, compleet zoals we gewend zijn van de makers van de Spaanse serie.

Het fijne hieraan is dat we niet eens meer heel lang hoeven te wachten op het volgende seizoen. Vanaf 3 april is ook dit seizoen op Netflix te bekijken.

Ontsnappen

In het derde seizoen zagen we hoe de laatste overval nogal in de soep is gelopen. Ook blijkt dat ontsnappen uit de bank een veel te lastige opgave zal worden. Het lijkt erop dat het team van El Professor als ratten in de val zitten.

In de trailer zien we naast cast van het vorige seizoen ook Berlin even voorbij komen. Betekent dit dat hij weer terug zal zijn in seizoen 4? Daarnaast zal de ontsnapping van één van de gijzelaars voor een spannende twist in het seizoen zorgen. Je ziet het in de trailer van het vierde seizoen:

Eén ding is zeker: wij kunnen niet wachten tot 3 april.

Avalon (28) schrijft over het klimaat, ondernemen en alles over de nieuwste films en series (om deze vervolgens zelf te gaan bingen).

Meest gedeeld

Meld je aan voor de nieuwsbrief.