Trailer Master of None seizoen 2 bekijken? Dat kan nu!

Nu aan het lezen

Bekijk de trailer van het tweede seizoen van de Netflix-hit Master of None

Bekijk de trailer van het tweede seizoen van de Netflix-hit Master of None

We wisten al Netflix een deal had gesloten voor een vervolg op de comedyserie ‘Master of None’. Ook de datum waarop de aflevering online komen was al bekend: 12 mei. Maar nu hebben we ook de eerste beelden, in de vorm van een trailer!

Master of None is een creatie van comedian Aziz Ansari. Hij bedacht de serie, samen met Alan Yang, en speelt ook zelf de hoofdrol: Dev. Dev keert in dit seizoen terug naar New York, na een lange reis om even te ontsnappen uit zijn leven in deze metropool. Maar uiteraard gaat zijn leven nu hij terug is niet plots over rozen. Hij wordt opnieuw geconfronteerd met diverse uitdagingen binnen zijn familie, werk en een complexe relatie met iemand om wie hij veel geeft.

“Dev’s verhaal is ambitieus, grappig, herkenbaar en zeer persoonlijk. Er komen diverse onderwerpen aan de orde, zoals daten in de digitale samenleving, religie, uit de kast komen tegenover je familie en waar je de lekkerste pasta kunt vinden voor het avondeten”, aldus Netflix.

Seizoen 1

Heb je nog geen enkele afleveringen van het eerste seizoen gezien? Geen probleem! Je hebt nog ruim een maand om deze te bingewatchen voor het nieuwe seizoen uitkomt.

Het zijn 10 afleveringen van een half uur, dus als je ergens een zondagmiddag vrij maakt kun je ze in één keer bekijken (of je kijkt er de komende weken gewoon netjes twee per week).

trailer Master of None seizoen 2

Elger van der Wel woont in Utrecht. Hij schrijft op Vance over uiteenlopende onderwerpen.

Meest gedeeld

Meld je aan voor de nieuwsbrief.