Zien: eerste trailer van Netflix' eerste animatiefilm 'The Willoughbys'

Nu aan het lezen

Zien: eerste trailer van Netflix’ eerste animatiefilm ‘The Willoughbys’

Zien: eerste trailer van Netflix’ eerste animatiefilm ‘The Willoughbys’

Nu iedereen zich vooral thuis moet vermaken, is een nieuw aanbod op Netflix natuurlijk al helemaal welkom. Dat moest het streamingplatform zelf ook gedacht hebben. Binnenkort kunnen we met het hele gezin genieten van een gloednieuwe Netflix animatiefilm: The Willoughbys.

De film is gebaseerd op het gelijknamige boek van Lois Lowry. De film heeft een unieke animatiestijl én een indrukwekkende stemmencast.

The Willoughbys

De film gaat over de familie Willoughby. The Willoughbys bestaan uit een vader, moeder en Jane, Tim en de tweeling. De kinderen zijn ervan overtuigd dat ze beter af zijn zonder hun ouders, die volgen hen ontzettend egocentrisch zijn. Ze bedenken een plannetje om hun ouders op vakantie te sturen. Vervolgens trekken ze er zelf op uit, op zoek naar avontuur.

Wanneer ze denken helemaal vrij en alleen te zijn, staat de nanny voor de deur. Hun hele leven staat natuurlijk op z’n kop en komen er al snel achter dat alles in de ‘echte wereld’ toch net iets anders is dan hoe zij bij hen thuis gewend zijn. Ze moeten zich al snel aanpassen aan de moderne wereld, omdat ze vanuit huis alleen ouderwetse normen en waarden hebben geleerd. Dankzij dit hele avontuur komen de kinderen erachter wat de échte betekenis van familie precies is.

De film is vanaf 22 april op Netflix te zien. Bekijk de trailer hier:

Avalon (28) schrijft over het klimaat, ondernemen en alles over de nieuwste films en series (om deze vervolgens zelf te gaan bingen).

Meest gedeeld

Meld je aan voor de nieuwsbrief.