De Trumps in Zweinstein? Volgens J.K. Rowling gaat dat nooit gebeuren - Vance

Nu aan het lezen

De Trumps in Zweinstein? Volgens J.K. Rowling gaat dat nooit gebeuren

De Trumps in Zweinstein? Volgens J.K. Rowling gaat dat nooit gebeuren

Donald Trump heeft wederom bewezen dat hij niet de geschikte persoon is voor de job. Trump heeft vandaag het klimaatbeleid van Obama linea direct de prullenbak ingegooid, tenminste hij vindt het klimaatakkoord weggegooid geld en daarmee maakt hij zijn populariteit er niet veel beter op. Zo vindt ook Harry Potter schrijfster J.K. Rowling, laat zij weten op Twitter.

Afgelopen maandag deelde Amerikaanse journalist Oliver Willis een tweet over Slytherin (Zwadderich), één van de vier afdelingen van Zweinstein. Deze afdeling is het huis van de volbloed tovenaars, zoals bijvoorbeeld Severus Snape en Draco Malfoy. Willis riep de (schoon)zoons van Trump op om Zwadderich te betreden, maar daar was Rowling het niet mee eens.

Nog geen tien minuten later reageerde schrijfster Rowling met een harde sneer naar de familie Trump:

Voor degene die niet super bekend zijn met de wondere wereld van Zweinstein zegt Rowling eigenlijk dat Jared Kushner en Eric en Donald Junior Trump niet eens zouden worden toegelaten tot de tovenaarsschool.

Sorry Trumps, jullie zijn blijkbaar niet magisch genoeg.

harry potter

Carmen is 20 jaar, vierdejaars studente Journalistiek en woont in Amsterdam. Ze leest en schrijft graag over inspirerende mensen, emigreert het liefst naar een warm land en drinkt de hele dag thee.

De Ochtendprofeet is er niks bij, mis nooit het laatste Harry Potter nieuws.