Trump's kerstversiering bij het Witte Huis lijkt ontsnapt uit een horrorfilm - Vance

Nu aan het lezen

Trump’s kerstversiering bij het Witte Huis lijkt ontsnapt uit een horrorfilm

Trump’s kerstversiering bij het Witte Huis lijkt ontsnapt uit een horrorfilm

Terwijl de buikjes in Amerika nog vol zitten van gevulde kalkoen, is de Trump administratie alweer druk bezig met de volgende feestdagen. Kerst is in aantocht en dat betekent: tijd voor versiering. En zoals je van de Trumps zou verwachten, gaat het dit jaar anders dan vorige jaren.

Witte kerst

Waar de Obama’s het Witte Huis in warme kleuren en vrolijke kerstbomen lieten versieren, kiest Trump voor een simpeler kleurenthema. Voor Trump’s Witte Huis wordt het een witte kerst.

Elk jaar is de administratie druk bezig met de kerstversieringen. Dit jaar liet woordvoerder van het Witte Huis, Stephanie Grisham, een kleine sneak peek zien en het ziet er naar uit dat we ons in donkere tijden bevinden.

Duistere tijden

Op de foto zien wij een gang in het Witte Huis met aan weerskanten witte vazen met witte siertakken. Doordat de dode takken van onderen worden verlicht, werpen ze schaduwen op het plafond die al snel aan een horror scène doen denken. De schaduwen leiden ons naar het einde van de gang, waar een niet-opvallende kerstboom ons opwacht.

Uiteraard ziet het internet elke kans schoon om van een opvallende foto een grap te maken, zeker als deze afstamt van Donald Trump. Het duistere beeld van de kerstversiering past opvallend goed bij het presidentschap van Trump.

The Shining

Een Twitteraar wijst erop dat de foto zich perfect leent voor een scène uit de film ‘The Shining’ van regisseur Stanley Kubrick. In de film dwalen de geesten van twee meisjes rond in de gangen van een hotel.

Overdag

De sneak peek was redelijk duister, maar later publiceerde het Witte Huis ook foto’s van de versiering in het daglicht. Wij krijgen een vrolijke Melania Trump te zien die rond paradeert in een passend witte jurk.

De nieuwe, lichte foto’s geven een vrolijker beeld dan de donkere sneak peek. Toch zullen de duistere schaduwen van Trump’s kerstversiering bij nacht voor eeuwig op ons netvlies gebrand staan.

Foto: Mashable.com

Content producer voor Vance, Dutchcowgirls en Numrush. Ze schrijft met een kritische blik over technologie en kunst en hoopt zo haar steentje bij te dragen aan de maatschappij.

Meest gedeeld

Meld je aan voor de nieuwsbrief.