Niet meer bingen: Undercover komt met wekelijks nieuwe afleveringen

Nu aan het lezen

Niet meer bingen: Undercover seizoen 2 komt met wekelijks nieuwe afleveringen

Niet meer bingen: Undercover seizoen 2 komt met wekelijks nieuwe afleveringen

Hoewel we voorheen niet anders gewend waren dan wekelijks (of dagelijks) te moeten wachten op een nieuwe aflevering van je favoriete serie, bracht Netflix daar heel ander kijkgedrag in. Bingewatchen is wat we tegenwoordig liever doen: een hoop afleveringen achter elkaar door blijven kijken. Komt daar langzaam weer verandering in?

Undercover seizoen 2

Vanaf 6 september is het nieuwe seizoen van Undercover te zien. Voor wie geen idee heeft waar deze serie over gaat: de serie gaat over een van de grootste drugs producenten van de wereld, Ferry Bouman (gespeeld door Frank Lammers). Om hem op te kunnen pakken, gaan twee agenten undercover. Die worden gespeeld door Anna Drijver en de Belgische Tom Waes.

Hoewel het eerste seizoen vooral draaide om de drugswereld, gaat het in het tweede seizoen vooral over wapenhandel. Fans kunnen niet wachten tot het tweede seizoen begint, maar het hele seizoen in één keer bingewatchen zit er dus niet in. Netflix bracht met een tweet naar buiten dat we wekelijks nieuwe afleveringen kunnen verwachten.

Avalon (28) schrijft over het klimaat, ondernemen en alles over de nieuwste films en series (om deze vervolgens zelf te gaan bingen).

Meld je aan voor de nieuwsbrief.